ASSE - De Lange Slippen doen het weer voor veilig verkeer

C21

ASSE - De Lange Slippen doen het weer voor veilig verkeer

De_lange_slippen
 

De vier vrienden die achter het initiatief van De Lange Slippen staan, maakten hun eind vorig jaar bekend. Nu half jaartje later hebben ze hun tweede actie achter de rug. Deze keer was de middenschool Asse aan de beurt. Ze hadden hun langeslipkostuum aan en hun hoge hoed opgezet om afspraak te geven aan de parklaan in Asse. De parklaan is één van de populaire sluipwegen die men gebruikt om de drukke steenweg te vermijden. Aan de inkom van de school plaatsten De Lange Slippen een groot bord met daarop aandacht voor veilig verkeer rond deze school. Ze maakten tevens gebruik om aan de directrice en de leden van de werkgroep ‘verkeersopvoeding’ van de school een 90-tal fietshelmen, fluovestjes en veiligheidspakketjes te overhandigen.

Deze objecten werden gefinancierd door de kerstmarkt en door schenking van de steunende leden. (zie website www.delangeslippen.be) Wil jij ook steunend lid worden van De Lange Slippen? Dan kan dat nog steeds. Stort € 12.50 of meer op het volgende rekeningnummer: 778-5989409-05 en stuur je contactgegevens door naar hallokroket1@hotmail.com. Als lid ontvang je een lidkaart en het ledenboekje met informatie over de activiteiten.

De volgende afspraak  met de lange slippen is gepland voor het najaar. Dan toveren zij een gezellige namiddag voor alle Assese senioren uit hun hoge hoed.Koffie taart en ambiance worden dan de ingrediënten van een leuke dag.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief