ASSE - Asfaltering van ring rond Asse gestart

C21

ASSE - Asfaltering van ring rond Asse gestart

Ring_rond_asse1
 
Ring_rond_asse2
 
Ring_rond_asse3
 

De werken aan de ring rond Asse schieten goed op. De aannemer is reeds gestart met de eerste laag van de asfaltering. Bedoeling is om de ring rond Asse open te krijgen tegen 16 juni 2008. Op dat ogenblik starten in opdracht van Infrabel de werken aan het gedeelte van de spooroverweg.

De spooroverweg zelf zal gesloten zijn voor alle verkeer vanaf 16 juni tot en met 11 juli. dat is vlak voor het bouwverlof.  In de Petrus Ascanusstraat zal dan een parkeerverbod en eenrichtingsverkeer gelden. enkel de richting vanaf de Bergenstraat naar de Brusselsesteenweg zal open gehouden worden.

Om de veiligheid van de fietsers te kunnen garanderen, zal de bergstraat afgesloten worden voor het doorgaand verkeer, en zullen enkel nog de lokale inwoners toegang krijgen. Op dit ogenblik is er al een politiebord op de parking voor het gemeentehuis geplaatst, waarop de werken aangekondigd worden. Er zal een opmleiding voorzien worden komende van brussel richting Aalst, via de ring, Huinegem naar het centrum van ASSE.

Het verkeer komende van ASSE naar Zellik, zal omgeleid worden via Ternat en de E40.

Gelet de grote maneuvers wordt er aangeraden om het centrum van ASSE te mijden voor hett doorgaande verkeer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2008
Citygold
Citygold
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief