DROGENBOS en speelplein De Krabbers gaan in zee met TicketGang

C21

DROGENBOS en speelplein De Krabbers gaan in zee met TicketGang

Editiepajot_drogenbos_automatisering_tickets_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

Vanaf 3 juni starten de inschrijvingen voor speelplein de krabbers in de zomervakantie. Nieuw is dat deze inschrijving voortaan online kan. De gemeente Drogenbos sloot hiervoor een samenwerkingsakkoord af met TicketGang uit Boortmeerbeek.

De BVBA TicketGang biedt 'een technisch platform en systeem aan waardoor organisatoren zelf online evenementen kunnen registreren en gebruik maken van het TicketGang reservatie- en verkoopsysteem. Omdat er geen tussenpersonen of (dure) callcenters aan te pas komen en enkel e-tickets afgeleverd worden, is de kostprijs zeer laag en dus bij uitstek geschikt voor gemeenten en verenigingen.'
“Drogenbos ziet de online inschrijving als een extra service voor de burger, zeker naar bijvoorbeeld ouders die overdag werken en hun kinderen willen inschrijven voor het speelplein”, zegt schepen van jeugd Myriam Claessens “Meer en meer mensen beschikken thuis immers over internet en dus zijn we op zoek gegaan naar een geschikte leverancier. Dat bleek TicketGang uit Boortmeerbeek te zijn die deze module reeds aanbiedt in verschillende andere gemeenten.”
Ouders kunnen zelfs via één login al hun kinderen inschrijven voor alle activiteiten en meteen zicht krijgen op hun fiscaal attest. “Geïnteresseerden kunnen de tickets van thuis uit online reserveren en online betalen met een kredietkaart of via homebanking met een gewone bankkaart. 'Het is dus niet meer nodig om naar het loket te komen al blijft die mogelijkheid wel bestaan,” vult schepen Claessens nog aan.
Op http://drogenbos.ticketgang.eu  kan je vanaf nu al terecht om je eigen 'account' aan te maken. Je kiest dan de gepaste activiteit, vult alle gegevens in en betaalt via een beveiligde site. Even later krijg je een bevestigingsmail en kan je de e-tickets afprinten. Simpeler kan echt niet en je moet niet langer 's avonds ellenlange wachttijden doorstaan om je kind in te schrijven voor zijn of haar favoriet activiteit. De Franstalige inwoners kunnen via een taalkeuzeknop in het Frans inschrijven.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 okt 2022

archief