Vaillant Group Belgium draagt zijn steentje bij voor de gemeente DROGENBOS

C21

Vaillant Group Belgium draagt zijn steentje bij voor de gemeente DROGENBOS

Burgemeester_gemeente_drogenbos-alexis_calemyn
 
Managing_director_vaillant_group_robert_brandon-activiteit_auto_s_wassen
 
Activiteit-mooimakers
 

Vaillant Group Belgium, met hoofdkantoor in Drogenbos, wenst verbinding te creëren tussen hun bedrijf, hun medewerkers en de gemeente Drogenbos. Ze willen iets terug doen voor de gemeente Drogenbos in de vorm van vrijwilligerswerk met sociale/ecologische impact. Dit met oog op een positieve ecologische en of sociale impact voor de gemeente.

They make it happen: one team – one family – one dream

Als één team geeft Vaillant Group Belgium iets terug aan de gemeente waar ze ‘thuis’ zijn. Een personeelsevent met impact waarbij het groepsgevoel centraal staat. De medewerkers van Vaillant Group Belgium zullen verschillende vrijwilligersactiviteiten verrichten verspreid over de gemeente Drogenbos. Samen organiseren ze bijvoorbeeld Vlaamse volksspelen voor de bewoners van het Woon-zorgcentrum Palmyra en wordt er voorgelezen aan de leerlingen van de basisschool De Wonderwijzer. Naast de activiteiten met een sociale impact, wil Vaillant Group Belgium ook graag hun steentje bijdragen op ecologisch vlak. Samen bouwen ze vogelhuisjes die geïnstalleerd zullen worden in het Moerasgebied van Drogenbos en er wordt ook een wiptoestel geplaatst tegenover de Franstalige basisschool. De vrijwilligersactiviteiten zijn gelinkt aan de waarden van Vaillant Group Belgium en dragen zo bij aan het S.E.E.D.S. programma: duurzaamheid, een open bedrijfscultuur en moed, passie en integriteit.

S.E.E.D.S. programma

Als bedrijf dat sterk op de toekomst is gericht, nemen zij een bijzondere verantwoordelijkheid voor het milieu, hun medewerkers en de maatschappij. Vaillant Group is van mening dat economisch succes en duurzame, financiële groei onlosmakelijk verbonden zijn met maatschappelijke en ecologische betrokkenheid.

Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, hebben zij hun duurzame activiteiten samengebracht in het strategische S.E.E.D.S. programma (Sustainability in Environment, Employees, Development & Products and Society; duurzaamheid op het gebied van milieu, personeel, ontwikkeling en producten, en maatschappij). De definitie van de verschillende aandachtspunten is gebaseerd op een diepgaand inzicht in duurzaamheid, waarbij rekening is gehouden met de belangrijkste uitdagingen van hun kernactiviteiten.

Over Vaillant Group Belgium

Vaillant Group Belgium is een dochteronderneming van de Vaillant Group die gevestigd is in Remscheid, Duitsland. Vaillant Group Belgium telt momenteel 462 medewerkers. De Vaillant Group is opgericht in 1874 en één van de internationale grootspelers op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning technologie.

Als internationaal actieve onderneming ontwikkelt en produceert de Vaillant Group producten, systemen en diensten op maat om een comfortabele leefomgeving te creëren. Hun productaanbod gaat van efficiënte verwarmingstoestellen (conventionele energiebronnen) tot systeemoplossingen voor hernieuwbare energie. In 2021 behaalde de onderneming met 16.000 medewerkers een omzet van 3,3 miljard euro. Als marktleider op het gebied van warmtepompen speelt de Vaillant Group al een rol bij de verduurzaming van de maatschappij, maar zij willen meer doen en als bedrijf de energietransitie mee vorm geven.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 16 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief