DROGENBOS / LINKEBEEK - Café Combinne sluit het jaar feestelijk af

C21

DROGENBOS / LINKEBEEK - Café Combinne sluit het jaar feestelijk af

Editiepajot_bart_devill___cafecombinne
foto Bart Devillé
 

Café Combinne biedt anderstaligen de gelegenheid om Nederlands te oefenen in een informele context. Veel anderstaligen voelen de nood om hun kennis uit de les te oefenen in de praktijk. Maar het is meer dan dat: Café Combinne is ook een ontmoetingsplaats voor mensen van verschillende culturen en achtergronden en met verschillende interesses. Nederlands- en anderstaligen schuiven er wekelijks samen aan tafel om in een ongedwongen sfeer te babbelen over dagelijkse dingen: werk, hobby’s, kinderen, familie …

Ben je nog nooit in Café Combinne geweest? Dan is het eindejaarsfeestje de ideale gelegenheid. We klinken samen op een fantastisch jaar en vragen iedereen om iets lekkers (een hapje of dessert) mee te brengen. Op die manier maken we een buffetje, proeven we van ieders lekkernij en sluiten we samen het jaar feestelijk af.
Dinsdag 17 december van 19.30u tot 22u in GC de Moelie in Linkebeek : www.demoelie.be . Donderdag 19 december van 13.30u tot 15.30u in GC de Muse in Drogenbos : www.demuse.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief