Oud - Chiro DROGENBOS komt nog eens samen

Oud - Chiro DROGENBOS komt nog eens samen

Editiepajot_drogenbos_chiro_fotro_deville
Foto Bart Devillé
 

Chiro Drogenbos stierf in de jaren 1970 een stille dood, zowel de meisjes- als de jongenschiro. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus staken enkele oud-leiders en –leidster de koppen bij elkaar en organiseerden een reünie onder de naam ‘Meivaart’.

De ‘Meivaart’ was in vroegere jaren een ontmoeting van chiroleden van het hele gewest. Over ’t algemeen was het een goed gevulde dag met sport, spel en gezellig samenzijn. In die tijd waren ook dril en zangstonden blijkbaar nog zinvol.
Op deze ‘Meivaart’ van alle oud-leden van Chiro St.Niklaas Drogenbos waren toch 140 à150 belangstellenden afgekomen. Het werd niet alleen een goed gevulde -, maar ook gezellige dag met o.m. (hoe zou het anders kunnen) een cafetaria, opening van de dag met vierkantformatie, zoals toen, rondwandeling in het moeras met natuurgids, bezoek museum Felix De Boeck, middagmaal, boogschieten, bezoek audio zaal, taart en koffie, zangstonde en kampvuur om af te sluiten met een slotformatie en strijken van de vlag in aanwezigheid van Chiro Lot.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 09 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief