DROGENBOS - De Zomer van Arch’educ

C21

DROGENBOS - De Zomer van Arch’educ

De_zomer_van_archiduc
EP

De Zomer van Arch’educ, dat is drie dagen ontdekken, beleven en genieten van allerlei boeiende workshops en activiteiten voor jong en oud. Zowel computer en techniek, actie en creativiteit als kunst, natuur en persoonlijke ontwikkeling komen aan bod. Ze gaan door op 28, 29 en 30 augustus in FeliXart in Drogenbos. Het is een ideale vakantieuitstap voor jong en oud.

Meer doen met wat je graag doet is de boodschap, op 28, 29 en 30 augustus, in het museum FeliXart in Drogenbos.
Tussen de meer dan 30 activiteiten zit gegarandeerd voor ieder wat wils. Zo komt Rika Ponnet het geheim van een gelukkige relatie toelichten. Onder het creatieve toeziend oog van Caroline Verbrugghe kan men aan de slag in de verschillende workshops ecodesign. Samen met kunstenares Lieve Bollaert wacht het dakterras van het museum je op voor een cursus openluchtschilderen. Professioneel fotograaf Erwin Alsteens neemt je een hele dag mee op ontdekking in de wereld van de digitale fotografie. Wat dacht je van een initiatie mindfulness, of van een filosofische wandeling voor lichaam en geest? Uiteraard kan je ook deelnemen aan een gratis rondleiding door het fantastische museum en zo kennismaken met de vaste collectie van Felix De BoecZin om de laatste dagen van de vakantie nog even te genieten met het hele gezin en de kinderen een leuke tijd te bezorgen? Dan kunnen zij een heus insectenhotel komen bouwen, zich tegoed doen aan ecologisch kattenkwaad door het maken van eigen katapulten en zaadbommen, aan de slag gaan in de kruidentuin, zich al timmerend uitleven en zo paletten ombouwen tot originele tuinmeubeltjes. Plezier gegarandeerd!
Om de dag gezellig af te sluiten bieden ze vanaf 16u graag een aperitiefje en een miniconcert aan. Een uitgelezen moment om wat na te praten, terwijl je geniet van de live muziek.
Het prachtige FeliXart Museum vormt het decor voor deze driedaagse. Samen met de boomgaard en de hoeve van schilder Felix De Boeck, vormt het een groene oase in een verstedelijkte omgeving, waar kunst en ecologie gecombineerd worden. Een unieke setting om zowel de liefhebber van authentieke kunst als deze van erfgoed en ecologie te behagen en met elkaar in contact te brengen.
Voor alle activiteiten en de lunch tijdens de Zomer van Arch’educ dien je vooraf in te schrijven. Dit kan al surfend naar www.zomervanarcheduc.be , of telefonisch op 02 454 54 01.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2022

archief