DROGENBOS De Zomer van Arch’educ in FeliXart

DROGENBOS De Zomer van Arch’educ in FeliXart

Editiepajot_bart_devill___archeduc
foto Bart Devillé
 

Momenteel vindt in en om het museum FeliXart in Drogenbos de ‘Zomer van Arch’educ’ plaats. Dat is drie dagen ontdekken, beleven en genieten van allerlei boeiende workshops en activiteiten voor jong en oud. Zowel computer en techniek, actie en creativiteit als kunst, natuur en persoonlijke ontwikkeling komen aan bod.

Inderdaad, ‘Meer doen met wat je graag doet’ was de boodschap op 28 en is ze nog op 29 en 30 augustus, in het museum FeliXart in Drogenbos. Tussen de meer dan 30 activiteiten zit en zat gegarandeerd voor ieder wat wils. Rika Ponnet kwam het geheim van een gelukkige relatie toelichten, Onder het creatieve toeziend oog van Caroline Verbrugghe kon en kan men aan de slag in verschillende workshops ecodesign.
 
Ook een cursus openlucht schilderen, ontdekkingen in de wereld van de digitale fotografie, initiatie mindfulnuss, filosofische wandeling voor lichaam en geest, fietsreparatie, het kon en kan allemaal. Ook de kinderen werden niet vergeten. Zij konden en kunnen een heus insectenhotel bouwen evenals katapulten en zaadbommen, aan de slag gaan in de kruidentuin, zich al timmerend uitleven en zo paletten ombouwen tot originele tuinmeubeltjes.
 
Tot nu toe vonden er al een twintigtal workshops en activiteiten plaats met al een 200 deelnames. Morgen volgen er nog 12 activiteiten. In totaal zal men ongeveer 300 personen hebben mogen verwelkomen.
Het is en was niet allemaal kei ernstig. Om de dag gezellig af te sluiten werden/worden de deelnemers getrakteerd op een aperitief en live muziek. Ook werd/wordt de mogelijkheid van een lunch aangeboden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief