DROGENBOS ‘Van Droogenbosch naar Drogenbos’ komt er aan

C21

DROGENBOS ‘Van Droogenbosch naar Drogenbos’ komt er aan

Editiepajot_bart_devill___drogenbos_revue
foto Bart Devillé
 

Zaterdag 9 mei om 18u en zondag 10 mei om 15u wordt in de Sporthal Drogenbos ‘van Droogenbosch naar Drogenbos’ opgevoerd. Deze revue is een twee uur durende show waar alle verenigingen in Drogenbos aan meewerken.

Hij wordt gebracht door Okra, Davidsfonds, Femma, Gezinsbond, Dosido, Zandloper, Sint-Sebastiaansgilde, Sint-Niklaasfanfare, Serenata, Krabbers, Sicca Silva Droogenbosch, Toneelgroep De Plezante Berküzen en veel vrijwilligers. De revue geeft een overzicht van het gemeenschapsleven gedurende de jongste 135 jaar.
 
Nu de opvoering dichter bij komt en de kaartenverkoop heel vlot verloopt, raden de organisatoren toch aan om de kaarten blijvend op voorhand te bestellen. Ook al omdat de capaciteit van de zaal beperkt is. Kaarten kunnen besteld worden bij deelnemende verenigingen, GC de Muse(02/333.05.70) of GC de Moelie(02/380.77.51), of nij de onthaalmedewerkster de Muse patricia.motten@derand.be of door storten op BE88 7360 0936 7941 met vermelding van zaterdag of zondag. Kaarten in voorverkoop kosten 6 euro, in de zaal betaal je 8 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief