DROGENBOS - Lunch Garden trapt mosselseizoen af met grootste mosselpot van België in aanwezigheid van kok Albert Verdeyen

C21

DROGENBOS - Lunch Garden trapt mosselseizoen af met grootste mosselpot van België in aanwezigheid van kok Albert Verdeyen

Editiepajot_ingezonden_primeurmosselen_lunch_garden_2
 
Editiepajot_ingezonden_primeurmosselen_lunch_garden_3
 

Daar is het mosselseizoen weer! Mosselen zijn één van de klassiekers bij Lunch Garden. Vorig jaar verkocht de restaurantketen meer dan 800 ton mosselen, een record. Dit seizoen zijn de mosselen extra vroeg. Vanaf 1 juni kan men ze ontdekken bij Lunch Garden. 

Vanaf maandag 1 juni start het mosselseizoen bij Lunch Garden. Iedereen zal dan weer kunnen smullen van heerlijke mosselen met frietjes, een favoriet van veel Belgen. De mosselen zijn extra vroeg in het land dit jaar, dankzij het mooie weer van de voorbije weken.

Om de intrede van de mosselen dit jaar in de verf te zetten, werden de eerste mosselen vandaag in Drogenbos klaargemaakt door Lunch Garden kok Albert Verdeyen en Annick Van Overstraeten, General Manager van Lunch Garden. Hiervoor werd de grootste mosselpot van het land gebruikt die een capaciteit heeft van maar liefst 20 kg.

 

De Primeurmosselen van Lunch Garden zijn in juni afkomstig uit de hangcultuur. Deze mosselen hangen in netten, in tegenstelling tot bodemmosselen. Ze krijgen meer zonlicht dan bodemmosselen, waardoor ze iets geler zijn van kleur, sneller groeien en een dunnere schelp hebben. Deze hangmosselen zijn van uitstekende kwaliteit en zitten boordevol vlees. De zilte lekkernij is dit jaar ook zacht van structuur en lekker van smaak.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief