In DROGENBOS vond 5de editie Frankveld-buurtfeest plaats

C21

In DROGENBOS vond 5de editie Frankveld-buurtfeest plaats

Editiepajot_bart_devill___buurtfeest_drogenbos
foto Bart Devillé
 

Het voorbije weekend vond in Drogenbos de vijfde editie van het Frankveld-buurtfeest plaats. Voor deze speciale lustrum editie werd zelfs een foodtruck ingehuurd. De deelnemers  konden smullen en genieten van Belgische en Spaanse tapas, hotdogs en frietjes met saus naar keuze. Iedereen genoot er van met volle teugen. Het bleef ook niet alleen bij eten en drinken.

Ter gelegenheid van deze feesteditie zorgde Jaak De Boeck voor  verschillende volksspelen (sjoelbak, trou madame, rekkertje trekkertje, knikkerslalom, bakschieten en eendjes vissen). De winnaar won een heuse beker en er waren troostprijzen voorzien voor de hoogste scores. Het weer zat goed mee zaterdag en de sfeer was gemoedelijk.

Later op de avond zorgde discobar Jaak voor de animatie tijdens de dansavond. Iedereen mocht zijn voorkeursliedjes aanvragen en er werd dan ook duchtig gedanst. Iedereen was het erover eens: het buurtfeest was eens te meer een groot succes. Met dank aan Jaak De Boeck, bijgestaan door Nouche Sents, Diane Put, Geert Potiau, An-Marie Carlieren en door enkele trouwe helpers uit de straat die elk jaar op post zijn om de tent op te bouwen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief