DROGENBOS Cali Club te Drogenbos opent 26 november om 20u de deuren

C21

DROGENBOS Cali Club te Drogenbos opent 26 november om 20u de deuren

Editiepajot_bart_devill___cali_club_drogenbos
foto Bart Devillé
 

 Drogenbos krijgt er binnenkort een top-attractiepunt bij: de muziekclub “Cali Club” aan de Grotebaan 234 (net naast de ALDI).  Cali Club is ondergebracht in hetzelfde gebouw als het restaurant “CalicheZap”.  Op het menu: een gevarieerde en kwalitatieve muziek-programmatie (pop, rock, jazz, …), thema-avonden en een creatieve keuken.

Cali Club is een initiatief van evenementenman Cédric Gérard en muzikant Philippe Havelange.  Samen toverden ze de vroegere ouderwetse biljartzaal om tot een aantrekkelijke en gezellige club en concertzaal. “Cali Club wil zich profileren als een club waar gezelligheid troef is, waar top artiesten zullen komen optreden maar waar een nieuw talent zal te ontdekken vallen.  We hebben zeer veel aandacht besteed aan de akoestiek van de ruimte, uit respect voor de artiesten en het publiek.”, legt Philippe Havelange uit.

“Doel is de toeschouwers een aangename avond te bezorgen, tussen vrienden, met een goed concert en een premium cocktail aan de bar”, vervolgt Cédric Gérard.

Het publiek kan ook genieten van het aanbod van brasserie-restaurant “CalicheZap”, waar de Cali Club een onderkomen vond. De keuken blijft open tot 1u ’s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Bij een bezoek aan Cali Club kent u alvast geen parkeerproblemen (de parking van Aldi naast de deur is eigenlijk een gratis publieke parking) en afhankelijk van de opstelling kan de club tussen 100 en 250 personen ontvangen.

Cali Club wil zich richten op kwaliteit qua programmatie en dat in diverse muzikale genres (jazz, pop, singer-songwriter, …).  Daniel Romeo, Jeremy Dumont, Yvan Paduart, Jamal Thomas (drummer van Maceo Parker), Bai Kamara Jr, Mariana Tootsie, Reggie Washington (die concerteerde met Roy Hargrove, Wayne Shorter, Will Smith), God Save the Swing, Tribute to Art Barkle... het zijn maar een paar van de namen die in de komende weken en maanden hun opwachting maken in Cali Club

Thematische afspraken zijn er eveneens. “Donderdag reserveren we voor jazz en be-bop, op vrijdag ligt het accent op funk en soul en op zaterdag is er gegarandeerd iets verrassends te ontdekken.”, stelt Philippe Havelange.  “Een origineel moment is ongetwijfeld de “Electriciteitsloze” avond, elke eerste zaterdag van de maand, met lampionnen op de parking, kaarsen in zaal en brasserie, creatieve keuken en zelfs een DJ met een handmatige grammofoon.  De eerste “Electricteitsloze” wordt zaterdag 5 december”, vertelt een enthousiaste Cédric Gérard.

Last but not least vermelden we nog even de muziekschool Zap Music School, die zich bevindt op de eerste verdieping van de Cali Club.  Piano, gitaar, drum, zang, … worden er zowel individueel als in groep aangeleerd.  En zo wordt er meteen gezorgd voor de toekomstige programmatie van de Cali Club.

Info: 02/377.52.88 en info@caliclub.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief