DROGENBOS Dockx Group nu ook nadrukkelijk aanwezig in Drogenbos

C21

DROGENBOS Dockx Group nu ook nadrukkelijk aanwezig in Drogenbos

Editiepajot_bart_devill___dockx
foto Bart Devillé
 

 De Dockx Service Shop op de Humaniteitslaan 217 Drogenbos(grens met Anderlecht en Vorst) werd zopas voorgesteld. Ook kregen de aanwezigen een kijk over de groeiplannen en ambitie van Dockx Group.

Het komt er op neer: Dockx Group , bekend van Dockx Rental, Dockx Movers en Dockx Logistics, kondigde vorig jaar aan zijn verhuur- , verhuis- en logistieke  totaaloplossingen  naar elkaar te laten toegroeien in zijn nieuwe dienstenpakket “Dockx Select”. Het nieuw shopconcept werd voorgesteld in Drogenbos en wordt verspreid over het land. Zo wil Dockx Group inspelen op de groei van de e-commerce en de mobiliteitsuitdagingen in de grote steden.

Dockx Group verplicht zich om een strategie te ontwikkelen waarbij de consument zelf de verkoops- , afhaal- en betaalkanalen kan kiezen. Tegen 2018 wil het bedrijf, met Antwerpse roots, nog zo’n 10 nieuwe afhaalpunten met “last mile” leverdiensten, met verhuur-, montage- en installatiemogelijkheden openen. Gekeken wordt ook op de blinde vlekken op de Belgische Dockx-landkaart.

Dockx Group is Vlaams en werd in 1979 opgericht door Jozef Dockx als de nv Dockx-Colli Express voor de verhuur van bestel- en vrachtwagens. Vandaag is de groep een ervaren, innovatieve en betrouwbare dienstverlener van bestel- en vrachtwagens. De groep is een ervaren, innovatieve en betrouwbare dienstverlener in logistieke mobiliteitsoplossingen voor particulieren en bedrijven. De onderneming biedt op maat gemaakte totaaloplossingen in verhuur van voertuigen, verhuis, transport, distributie en logistiek. Nog een extraatje: Dockx Group boekte in 2014 een omzet van 36 miljoen euro met 170 werknemers. De totale vloot telt zo’n 1.250 voertuigen en men wil het nog beter doen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief