DROGENBOS stapt mee in Kunstenaarsparcours 2017

C21

DROGENBOS stapt mee in Kunstenaarsparcours 2017

Kunstenaarsparcours
EP

 Sinds enkele jaren organiseert de gemeente Ukkel i.s.m. de gemeente Linkebeek het Kunstenaarsparcours. Deelnemende kunstenaars laten tijdens dit Kunstenaarsparcours het publiek gratis toe in hun tentoonstellingsruimte(atelier, woning, zaal, ……). Het Kunstenaarsparcours 2017 vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni, telkens van 12 tot 19 uur. Dit jaar zal voor het eerst ook de gemeente Drogenbos deelnemen aan dit cultureel evenement.

Het Kunstenaarsparcours Ukkel-Linkebeek-Drogenbos zal het ook mogelijk maken om nieuwe artistieke contacten te leggen. Dankzij het parcours kan een groot publiek opnieuw kennismaken met de talenten en de ontwikkeling van talrijke beeldende kunstenaars die in deze drie gemeenten  actief zijn. Men moet wel in één van deze gemeenten wonen of er zijn/haar atelier hebben om deel te kunnen nemen.

Om te kunnen deelnemen moet men inschrijven uiterlijk op 15 maart, mits het inschrijvingsformulier correct in te vullen en een kwalitatieve foto toe te sturen. Het team van de dienst Vrije Tijd van de gemeente Drogenbos staat ter uwer beschikking voor bijkomende inlichtingen (02/333.85 14 of vrijetijd@drogenbos.be ). De informatie zal eveneens verspreid worden via de website : www.drogenbos.be  .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2017
Hugo Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief