DROGENBOS - Fiest in de Cammestroet door de Plezante Berkûzen.

C21

DROGENBOS - Fiest in de Cammestroet door de Plezante Berkûzen.

Cammestraat
EP

Wil je graag twee uur lachen of eens goed uit de bol gaan: aarzel niet. Na hun succesrijke revue in 2015 brengen de plezante berkûzen nu een “conseir”,  zoals de toneelopvoeringen werden genoemd in de jaren 50.

Op zaterdag  22 april 2017 vanaf 19.00 uur en op zondag 23 april 2017 vanaf 14.30 uur brengen zij in de gemeentelijke feestzaal van Drogenbos, Grote Baan, 220, toneel- en muziekoptredens om hartelijk van te genieten.

Onder de titel “Fiest in de Cammestroet” wordt, in het dialect, zoals het plezante berkûzen past, de sfeer van de periode 1950 opgehaald met heel wat herkenbare en grappige situaties en typische dialogen.  Aan de tafel van moeder Jeanne in de Cammestroet, toen het centrum van de gemeente,  worden de dorpsfiguren welkom geheten en worden plannen gesmeed: de vrouwengilde moet haar feest voorbereiden,  de honderdjarige moet worden gevierd en er moeten nieuwe stoelen komen in de kerk,

Wil je er zeker bij zijn? Bestel nu reeds uw kaarten bij de cultuurraad voor slecht 5 Euro per kaart, mits overschrijving op nummer BE 08 4291 1213 2113 met de vermelding “conceir+ voorkeurdatum”. U kan natuurlijk ook terecht in het GC de Muse, Kuikenstraat 2, telefoonnummer 02 333 05 70  bij Patricia en bij alle spelers.  Een infobrochure wordt voorzien met info over optreden en de rol van de berkûzen.

Aarzel niet te lang want de capaciteit van de zaal is beperkt. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief