DROGENBOS goes classic Feat met Olivier De Spiegeleir

C21

DROGENBOS goes classic Feat met Olivier De Spiegeleir

Ptano
Ingezonden foto
 

 6 oktober 2017 blokkeerde pianist Olivier Dez Spiegeleir in zijn agenda om in de feestzaal van Drogenbos het beste van zichzelf te geven? Drogenbos is ook zijn thuishaven. Olivier studeerde in Brussel, Parijs en Louvain-la-Neuve (UCL) en is nu een van de meest gerespecteerde Belgische pianisten.

Eerder dit jaar concerteerde pianist Olivier De Spiegeleir in Panama, Brussel en Milaan. Later dit jaar reist hij door naar China waar hij zal optreden in Beijing, Chengdu, Wuhan, Tianjin en Shanghai. Begin 2018 toert hij door Canada en treedt hij op in Toronto, Ottawa en Calgary.

De voorbije jaren speelde Olivier De Spiegeleir op de grote festivals als het Festival van Vlaanderen, Festival de Wallonië, Nacht van Beloeil, Festival de Ravello in Italie, Festival de Tirgu-Mures in Roumanie, Festival del Tempietto in Rome, Festival Pro Piano in New York,…In Chili speelde hij tijdens een gala concert voor Koning Filip en Koningin Mathilde.

Olivier De Spiegeleir zorgt ook voor een speciale belevenis aan de hand van zijn becommentarieerde piano recitals. Tijdens het concert leidt hij elk nummer in door uitleg te geven over de componist, wanneer het stuk werd gecomponeerd, wat het verhaal is achter het stuk.

Op het programma in Drogenbos mooie en bekende stukken van Beethoven, Chopin, Haendel, Liszt zoals Pour Elise, Claire de Lune en Rêve d’amour.

En na het concert bieden ze de aanwezigen een glaasje bubbels aan zodat er gezellig kan nagepraat worden, en dan zal er de mogelijkheid zijn ook met Olivier De Spiegeleir van gedachten te wisselen.

Tickets

VVK: € 5 (Inkom: 8 €) via mail: vrijetijd@drogenbos.be  met het aantal tickets dat u wenst te reserveren en uw gegevens, of tijdens de openingsuren op het gemeentehuis.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief