Studenten opnieuw welkom in DILBEEKse Breinpleinen

Studenten opnieuw welkom in DILBEEKse Breinpleinen

20190109_blokspot_itterbeek_idee
 

Voor het 4de jaar op rij stelt Team Jongeren (Cultuur en Samenleven Dilbeek vzw)  verschillende locaties ter beschikking voor de studerende jongeren. Naast CC Westrand en bibliotheek De Wolfsput, waar studenten tijdens de openingsuren terecht kunnen, voorziet Team Jongeren ook extra studeerplekken op maat van studenten. Jeugdcentrum Castelhof en Itterbeek Idee (gelegen in de voormalige kleuterschool De Wip) zijn op elk moment beschikbaar voor de studenten. 

 

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er Breinplein ambassadeurs in het leven geroepen. Deze ambassadeurs staan in voor het beheer van deze studeerplekken. In ruil hiervoor krijgen ze garantie op een studeerplek en een goodiebag. Er worden nog enkele ambassadeurs gezocht voor in de bibliotheek. Interesse? Stuur dan een mailtje naar jong@dilbeek.be

 

Daarnaast gaat Team Jongeren actief op zoek naar partners die studenten ook verwelkomen. Deze blokperiode kunnen studenten terecht in het Jeugdhuis de Paddenstoel en in de coworking space van Regus, beide in Groot-Bijgaarden. 

 

Omdat er naast studeren ook ruimte moet zijn voor ontspanning organiseert Team Jongeren op dinsdag 14 januari om 15u een blokpauze in CC Westrand. Een gezellige pauze met gratis snacks en muziek voor studenten! 

 

Meer informatie of op de hoogte blijven van de laatste updates in verband met openingsuren, beschikbare lokalen…? Word dan zeker lid van de Facebookgroep Breinplein Dilbeek.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief