DROGENBOS GC de Muse presenteert Speelkriebels en Urbanstage

C21 Css

DROGENBOS GC de Muse presenteert Speelkriebels en Urbanstage

Editiepajot_bart_devill___speelkriebels
ingezonden foto
 

 

 Nu een en ander al mag of meer mag, worden ook in Gemeenschapscentrum de Muse(naast FelixArtmuseum) de activiteiten voor jong en oud terug hernomen.

Speelkriebels vilten, ouder-kind activiteiten, vindt plaats zondag 20 februari om 10. Speelkriebels zijn activiteiten voor ouders met kinderen tussen 4 en 9 jaar. Kom elke 3e zondag van de maand samen met andere duo’s genieten van een fijn ouder-kindmoment in het Nederlands. Spreek je thuis met je kind een andere taal dan Nederlands? Geen probleem, ook dan ben je welkom. Dit is geen opvang. De aanwezigheid van een volwassene is verplicht. Info/inschrijven: https://bit.ly/33Zr0ut. Een tweede activiteit in GC de Muse is een Urban stage: 3-daagse stage – van maandag 28 februari t.e.m. woensdag 2 maart 2022. Deze stage staat open voor kinderen geboren tussen 2012-2009.
Hou je van rap en hiphop? Vind je 3D-lettering en graffiti cool?  Dan is dit 3-daags kamp iets voor jou! Samen met rapper Roncha speel je met woorden en rijm, in het Nederlands. Je schrijft zelf een songtekst en oefent die daarna in op muziek. Je leert wat ‘flowen’ in de rapmuziek is en je krijgt tips van een echte professionele rapper. De laatste dag nemen jullie samen een rapnummer in een mobiele studio op. Naast muziek en slam poetry zit er ook street art in het programma. Je leert en oefent op 3D-lettering en creëert zelf tags die we daarna met verf als graffiti spuiten. De begeleiders stimuleren de kinderen tijdens het spelen om Nederlands te spreken. Het zijn geen taallessen. Dit kamp is in samenwerking met Roncha. Info/inschrijven: https://bit.ly/3o3cmcE

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2022

archief