Drogenbos lanceerde zijn eerste DrogenApéro

C21

Drogenbos lanceerde zijn eerste DrogenApéro

Editiepajot_bart_devill___drogenapero
foto Bart Devillé
 

 

Dat Drogenbos een bruisende gemeente geworden is kan niet meer worden ontkend: het verenigingsleven bloeit als nooit tevoren, de Passage breidde zijn activiteiten uit en is niet meer weg te denken in de gemeente, men kan nu ook samen tuinieren rond de hoeve van Felix De Boeck en zaterdag 28 mei vond de DrogenApéro 2022 voor de  eerste keer plaats.

In de prachtige tuin van het gemeentehuis kon men 17u tot 22u genieten van gratis concerten met een verfrissend drankje, oesters en fingerfood of Aziatische gerechten. De verwelkoming en presentatie was in handen van burgemeester Alexis Calmeyn en schepen van Cultuur Nahyd Meskini.Voor de ambiance zorgden de lokale talenten Julie Compagnon en Virginie Fragapane. Het was wel geen echte zomerse dag, maar toch mooi weer. De opkomst was dan ook heel bevredigend met enkele honderden bezoekers die heel tevreden waren en genoten. Dit initiatief van het gemeentebestuur is zeker voor herhaling vatbaar. Inmiddels besliste het Schepencollege dat het evenement ook in de toekomst zal blijven plaatsvinden tijdens het Hemelvaartweekend.

 

En er vindt de volgende weken nog heel wat plaats in de gemeente. In samenwerking met Toerisme Vlaams-Brabant organiseert Drogenbos de “Parkenparade: DroogenBosch van 10 t.e.m. 12 juni met als thema de Middeleeuwen. Naar het Répair Café kan men zondag 12 juni en in de Passage Kids Café: Poppentheater, woensdag 15 juni van 14u tot 17u. Nog in juni, de 36ste Rommelmarkt van Drogenbos vindt plaats zondag 19 juni. Op 24 juni vindt dan nog de lancering van de Cineclub plaats in FelixArt, dat in samenwerking met De Rand en FelixArt. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 okt 2022

archief