DROGENBOS Nu ziet weldra een Cineclub het levenslicht

C21

DROGENBOS Nu ziet weldra een Cineclub het levenslicht

Editiepajot_bart_devill___cin___club_drogenbos
foto Bart Devillé
 

 

De nieuwe initiatieven tijdens deze lopende legislatuur in Drogenbos zijn al lang niet meer op één hand te tellen en zij blijven maar opduiken. De tijd dat Drogenbos een zogenaamde “slaapgemeente” was, behoort al lang tot het verleden. Eerstdaags, op vrijdag 24 juni, lanceert Drogenbos zijn cineclub  in de tuin van het Felix Art & Eco Museum(Kuikenstraat 6). Drogenbos blijft lokale artiesten promoten, hier met de aanwezigheid van actrice Bérénice Baoo, een Drogenbossenaar die in de Belgische film Spaceboy van regisseur Olivier Pairoux speelt. Deze familiale film wordt buiten op een groot scherm vertoond.

 

Iedereen is welkom en krijgt het eerste glas en een popcornbeker gratis aangeboden. Diverse foodtrucks zullen in de tuin van het museum staan om je lekkere snacks aan te bieden vóór, tijdens en na de film. Dresscode voor wie het wenst: back to the eighties (jaren ’80). De site opent de deuren om 17u, gevolgd door verwelkoming(18u), start projectie kidsproof film Spaceboy(18.16u), einde film(20u) en einde evenement om 22u.

Vanaf de maand september zal de gemeente in samenwerking met het FeliX Art & Eco Museum en vzw de rand maandelijks een familiale film en een film voor volwassenen projecteren in de kleine cinemazaal van het museum. Trailer "Spaceboy": https://www.youtube.com/watch?v=5zoLWHKfaE4 .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 jan 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief