DROGENBOS Parkenparade Droogenbosch niet meer weg te denken in de gemeente

C21

DROGENBOS Parkenparade Droogenbosch niet meer weg te denken in de gemeente

Editiepajot_bart_devill___drogenbos_bord
Foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___drogenbos_bord
Foto Bart Devillé
 

 

Je kunt er niet meer naast kijken, Drogenbos is al lang geen slaapgemeente van Brussel meer en nog heel wat meer: nieuwe initiatieven volgen elkander op met groeiend succes.

 

Onlangs was er de Parkenparade Droogenbosch of een Middeleeuws evenement.

Inderdaad , op 10, 11 en 12 mei 2024 maakte Drogenbos een sprong in de tijd met de tweede editie van het Middeleeuws evenement "Parkenparade Droogenbosch". Een organisatie van het gemeentebestuur van Drogenbos in het kader van de Parkenparade van Toerisme Vlaams-Brabant en in samenwerking met vzw REGAL. En hier bleef het niet bij, er was ook de Middeleeuwse markt. Verschillende kramers waren op de afspraak rond het gemeentehuis en de Sint-Niklaaskerk om hun ambacht aan te bieden en de smaakpapillen van de bezoekers te verwennen.

 En hier hiel het niet bij op. Er waren ook de schermgevechten van de dappere ridders in de gemeentelijke tuin, dit op zaterdag en zondag. Er kwam zelfs een wedstrijdfinale en prijsuitreiking aan te pas! En ook de muziekliefhebbers kwamen aan hun trekken met concerten als “La Maisnie Hellequin” en Elektroll. Wie dacht dat dit het einde was? Er was nog heel wat meer met een verkleedwedstrijd voor kinderen, smeedworkshop en bijlgooien, Middeleeuwse spele, en steltenlopers en jongleurs.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief