Jeugdhuis Animoro van SINT-GENESIUS-RODE organiseerde tweede spaghettifestijn

Jeugdhuis Animoro van SINT-GENESIUS-RODE organiseerde tweede spaghettifestijn

Editiepajot_rode
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_rode
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_rode
foto © Elsie De Greef
 

Voor de tweede maal organiseerde jeugdhuis Animoro een spaghettifestijn in het Parochiehuis in Sint-Genesius-Rode. De vele sympathisanten konden hun buikje vullen met een spaghetti of een croque royal. Achteraf kon men in Animoro-style een glaasje drinken in de Spagge-Foyer.

De opbrengst van het eeftfestijn is ten voordele van de nieuwe lokatie.

Voorzitter Stijn Van Gysel: “Wij zijn verhuisd naar het stationsgebouw van onze gemeente. De Rodense jeugd heeft laten zien wat het in zijn mars heeft door zelf duchtig de handen uit de mouwen te steken. Gedurende een weekend of vijf op rij gaven we het beste van ons zelf, breken, kappen, zagen, boren, vegen, stof happen en pinten pakken om het stof door te spoelen... geen taak was ons teveel. In een schitterende sfeer gaven we het startschot van de bouw van onze eigen stek. De foto’s die nu in de zaal geprojecteerd worden, spreken voor zich. Vervolgens nam de aannemer het werk van ons over en kreeg het jeugdhuis langzaam maar zeker vorm en daarna was het weer aan ons om ons jeugdhuis helemaal af te werken. Op dit ogenblik worden de laatste stappen gezet om van het nieuwe jeugdhuis een toplocatie te maken!”

 

Op woensdag 20 februari om 18u opent Animoro officieel de deuren. De knallende openingparty met verschillende DJ’s volgt op 22 maart, iedereen welkom. Voor meer info http://www.jhanimoro.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief