SINT-GENESIUS-RODE - Folkin’Ro wordt Volkin’Ro

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Folkin’Ro wordt Volkin’Ro

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Na 10 geslaagde edities van Folkin’Ro, steken de organisatoren hun familiefestival dit jaar in een nieuw jasje. Dat jasje heet voortaan Volkin’Ro en blijft inzetten op amusement voor het hele gezin. Voor de allereerste editie van Volkin’Ro staat een gevarieerd programma te wachten. Het programma wil zich muzikaal niet langer beperken tot folkmuziek, vandaar ook de naamsverandering.

Om 14u30 openen de deuren. Ftakke verwelkomt je met zijn fijne muzikale spielerei, vervolgens tijd voor een groepje Rodenaren: The Village. Nog op het programma: Karre Konfituur, Duitse Australiër (of was het nu omgekeerd) Jaimi Faulkner, het zotte trio van The F*ckeleles (zag u misschien al aan het werk in een recente aflevering van ‘iedereen beroemd’), The Rhythm Junks en levende jukeboxen Bram en Lennert. Afsluiten in stijl wordt dit jaar in de vakkundige handen van 'De Mens' gelegd.

Aan een succesformule moet je niet teveel veranderen, dat weten de mannen en vrouwen bij vzw Folkin’Ro ook. In het Boesdaalpark kan je zoals steeds terecht voor heel wat animatie. Kinderen kunnen in de theatertent luisteren naar een reeks Piepkleine Verhalen, ze kunnen er hun eigen buttons maken, er zijn circusinitiaties, een springkasteel, schminkers… De volwassenen kunnen dan weer genieten van een hapje en een drankje op het gezellige zomerterras.

Lekker eten en drinken, het is al jaren onlosmakelijk verbonden met het Rodense familiefestival. Ook in zijn nieuw jasje zal je kunnen smullen van zelfgemaakte pastasaus, artisanale pensen en hamburgers. Aan de bar doe je jezelf te goed aan één van de vele speciale bieren of gewoon een verfrissend pintje.

Volkin’Ro zal plaatsvinden op zaterdag 10 augustus, de bar gaat open om 14u30. De toegang is helemaal gratis! Meer informatie over de groepen en het definitieve uurrooster vind je binnenkort op de facebookpagina.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief