GC de Boesdaalhoeve in SINT-GENESIUS-RODE krijgt tribune

C21

GC de Boesdaalhoeve in SINT-GENESIUS-RODE krijgt tribune

Edtiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Na 15 jaar gemeenschapscentrum de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode wordt voor volgend seizoen een tribune besteld. Kies jij de kleur van de stoelen mee?

Vanaf volgend seizoen zal de zaal verdeeld worden in een deeltje parterre stoelen en een deeltje tribune. Op de tribune kunnen 68 mensen een plaatsje bemachtigen. Voor de meeste voorstellingen zal je ook kunnen kiezen op welke stoel je gaat zitten. Op die manier wordt de drukte aan de ingang voor aanvang vermeden en hoef je dus niet meer te vechten voor je plaats. Integendeel, je zal in alle rust een drankje kunnen drinken in de vernieuwde foyer.

Een tribune en nieuwe voorzetstoelen kiezen, het is een belangrijke opdracht, waarvoor het gemeenschapscentrum graag de hulp van haar bezoekers inroept. Op de facebookpagina van GC de Boesdaalhoeve http://www.facebook.com/deboesdaalhoeve kan je aangeven welke kleur jij het meest geschikt vindt voor de nieuwe stoelen.

Wil je volgend seizoen graag komen ontdekken welke kleur uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam? Dan kan je nu al je kaartjes reserveren voor een van vele voorstellingen die gepland staan voor 2013-2014. Bestellen kan volledig online op de website http://www.deboesdaalhoeve.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief