Gemeenteraadslid Bruno Stoffels treedt toe tot N-VA RODE

C21

Gemeenteraadslid Bruno Stoffels treedt toe tot N-VA RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Gemeenteraadslid Bruno Stoffels heeft de overstap gemaakt naar N-VA. Bruno was sinds de verkiezingen van 14 oktober 2012 als onafhankelijke kandidaat verkozen in de gemeenteraad met het derde meeste aantal voorkeurstemmen op de Vlaamse eenheidslijst RESPECT, waar N-VA samen met CD&V, sp.a en Open Vld deel van uit maakt.

Bruno Stoffels (48 jaar) is reeds lange tijd actief in de lokale politiek. Hij werd in 2006 voor de eerste keer verkozen als CD&V-gemeenteraadslid op de lokale lijst SAMEN. In mei 2012 verliet hij CD&V en nam hij als onafhankelijke kandidaat deel aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2013. Met zijn 897 voorkeurstemmen, vanop de 17de plaats op de Vlaamse eenheidslijst RESPECT, zette Bruno een mooi resultaat neer.

 

Jonatan Voets is erg blij met de komst van Bruno Stoffels: “We hebben lange gesprekken gevoerd en de uiteindelijke keuze overgelaten aan ons voltallig bestuur. Met Bruno in onze rangen hebben we meteen heel wat ervaring bij, wat onze werking binnen de gemeenteraad zeker ten goede zal komen.”

 

De keuze van Bruno is niet geheel onverwacht. Reeds lange tijd heeft hij veel sympathie voor het gedachtengoed van N-VA. Met zijn overstap wil hij mee werk maken van een positief alternatief en N-VA in Sint-Genesius-Rode verder mee helpen uitbouwen. Bruno: “Ik kom terecht in een enthousiaste ploeg en hoop hierin volop mijn steentje te kunnen bijdragen.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief