SINT-GENESIUS-RODE - 104 kaarsjes voor Yvonne

C21

SINT-GENESIUS-RODE - 104 kaarsjes voor Yvonne

Editiepajot_rode_yvonne
Ingezonden foto
 

In het Woonzorgcentrum ”De Groene Linde” blaasde Yvonne Vanderlinden 104 kaarsjes uit. Geboren in Hoeilaart als dochter van een steenbakker, woonde en leefde ze in de druivengemeente. Samen met haar man hadden ze 25 serres waar ze in de zomer druiven teelden en in de winter groenten kweekten.

Als jong koppel reisden ze met een Harley-Davidson waarbij Yvonne in de sidecar zat. Later ruilden ze de motor om voor een Chevrolet. Na de dood van haar man Gaston, verhuisde Yvonne naar Sint-Genesius-Rode om dichter bij haar familie te wonen.
Sinds 2001 woont ze in het woonzorgcentrum waar haar 4 kleinkinderen, 10 achterkleinkinderen en 4 achter-achterkleinkinderen ( een 5de is op komst) regelmatig op bezoek komen.
Helaas is haar zicht en gehoor fel achteruit gegaan waardoor Yvonne nog moeilijk kan deelnemen aan activiteiten. Ondanks haar hoge leeftijd, brengt Yvonne nu haar dagen door met haken, kruiswoordraadsels oplossen en het volgen van koers en tennis op TV. Ze heeft al veel familie en personeel blij gemaakt met sjaals, mutsen, pannenlappen enz…
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief