Kampeerclub Pasar RODE trekt naar Bachte-Maria-Leerne

C21

Kampeerclub Pasar RODE trekt naar Bachte-Maria-Leerne

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Kampeerclub Pasar RODE trekt op kampeerweekend van vrijdag 27 tot zondag 29 september naar Bachte-Maria-Leerne, naar camping Groeneveld. Deze camping is een kleinschalig, familiaal kampeerterrein, gelegen in een groene omgeving. Netheid en rust zijn de twee hoofdaccenten op het kampeerterrein.

Caravans, campers en tenten kunnen er terecht op zorgvuldig onderhouden percelen. Met hooguit 100 kampeerplaatsen omgeven door de bossen van het “kasteel van Ooidonk” kun je er genieten van rust en stilte.

De Leiestreek tussen Gent en Deinze is een rivierenlandschap dat met zijn pittoreske hoekjes menig kunstenaar wist te inspireren. Diverse bewegwijzerde fietsroutes over vlakke en landelijke wegen komen in de onmiddellijke buurt van de camping voorbij. Tal van bezienswaardigheden (musea, kasteel van Ooidonk) en terrasjes bieden kans tot uitblazen. Maar geniet vooral van het prachtige landschap waar doorheen de Leie zich in vele bochten een weg baant.

Verhuur trekkershut:
Op camping Groeneveld staan 5 trekkershutten in de nabijheid van de vijver. Elke hut is uitgerust voor 4 personen (stapelbed + 2 enkele bedden, tafel, stoelen, kookplaat, verwarming). Voor water, douches en toilet kun je terecht in de sanitaire voorzieningen op de camping. Kostprijs: € 37 per nacht en per hut. Electriciteit: € 2 per nacht

Programma:

Vrijdag: verwelkoming – gezellig samenzijn

Zaterdagvoormiddag: Wandeling Ooidonkroute: 7,5 km

Zaterdagnamiddag: Bezoek aan Filliersjenevers: Van graan tot glas - ontdek het proces achter de passie. Aan de oevers van de Leie, in het Oost-Vlaamse Bachte-Maria-Leerne, verscholen tussen de uitgestrekte weiden en graanvelden, maakt graanstokerij Filliers premium spirits zoals graanjenevers, fruitjenevers, cream jenevers,... Naast de rondleiding is er ook degustatie van de heerlijke Filliersjenevers voorzien. Duur: 1,5 uur, kostprijs: 6 euro per persoon.

Zaterdagavond: Pasarbuffet (charcuterie, kaas, groenten, slaatjes, brood, …) voor 12 euro

Tarieven verblijf per nacht:

Caravan/tent + 2 volwassenen            € 20,00

Motorhome + 2 volwassenen            € 21,00

Bijkomende persoon vanaf 13 jaar            € 3,00

Bijkomende persoon jonger dan 13 jaar            € 2,00

Info en inschrijven:

Inschrijven vóór 25 augustus 2013 bij: Decuyper Rudy, 0486 45 12 26

Email: pasar.rode@telenet.be   -   Website: www.pasar.be/KampeerclubRode

Deelnamebedrag overschrijven op Ibannummer BE73 7865 6673 0160

van Kampeerclub Sint-Genesius-Rode met vermelding ‘Groeneveld’

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jul 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief