Heropening zwembad Wauterbos in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Heropening zwembad Wauterbos in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Op 19 augustus opent het gemeentelijke zwembad van Sint-Genesius-Rode opnieuw haar deuren na een sluitingsperiode van 2 jaar. Bij de herstellingswerken aan het dak werden alle balken geïnjecteerd met nieuwe lijm, ingekapseld in carbon en ondersteund met staalplaten. Een frisse witte verflaag maakt dat er niets meer te zien valt van deze werken, het zwembad is klaar om opnieuw veel bezoekers te verwelkomen.
 
Gezien de volle activiteitenkalender van september zal het officiële heropeningsfeest van het zwembad in oktober 2013 plaatsvinden. Tijdens dit officiële heropingsweekend kun je kennis maken met de sportclubs alsook deelnemen aan uiteenlopende initiatielessen. De kinderen kunnen zich uitleven op een grote waterstructuur en voor de behendige zwemmers bedenken de redders een leuk hindernissenparcours.

Schepen Van Sport, Miguel Delacroix: “Een terugblik op deze moeilijke tijd leidt ons langs overlegmomenten, lange juridische procedures alsook officiële aanbestedingsprocedures en -termijnen die nauwgezet gevolgd moesten worden. Maar doorheen deze sluitingsperiode was er ook steeds één rode draad nl. het gemeentebestuur streefde naar een zo spoedig mogelijke heropening van het zwembad.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief