SINT-GENESIUS-RODE – K-Creation start nieuw dansjaar

C21

SINT-GENESIUS-RODE – K-Creation start nieuw dansjaar

Editiepajot_sint-genesius-rode_start_dansjaar_k-cration_foto_1_elsie_de_greef
Ingezonden foto
 
Genesius-rode_start_dansjaar_k-cration_foto_2_elsie_de_greef
Ingezonden foto
 
Genesius-rode_start_dansjaar_k-cration_foto_3_elsie_de_greef
Ingezonden foto
 

In juli trokken ze nog met meer dan 60 dansers naar zee voor een week vol dans en plezier op hun jaarlijks danskamp.En nu de zomer op zijn einde loopt, staat K-Creation Dance alweer in de startblokken om met het nieuwe dansjaar te beginnen. De leerkrachten staan alvast te popelen om vanaf zaterdag 7 september de lessen te hervatten in de maar liefst 25 groepen.

De gekende lessen in de stijlen hip hop, jazz, modern, ragga, jacksondance, new skool lyricalz, zumba en funk blijven uiteraard bestaan voor jeugd en volwassenen maar ook dit jaar zijn er weer enkele nieuwigheden. Vanaf september kan je nu ook klassiek ballet volgen (beginners & gevorderden) onder leiding van de professionele Sandrine Balleux (gekend van SYTYCD). Maar ook de allerkleinsten, geboren in 2010 kunnen zich nu wekelijks komen uitleven in de les bewegingsinitiatie voor kleuters.

Ook zin om te komen dansen bij deze enthousiaste groep? Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op de website www.k-creation.be. (1e proefles is gratis)

Locaties danslessen: de Boesdaalhoeve en de Sporthal in Sint-Genesius-Rode.

Hou ook zeker de evenementen in de buurt in de gaten. Zo zullen ze in september te zien zijn op de jeugdhappening in Sint-Genesius-Rode en op de jaarmarkt in Sint-Genesius-Rode. Op vrijdag 6 september om 20u is iedereen welkom in de Boesdaalhoeve om de DVD première van de Holidaymeeting te komen bekijken, hun voorstelling dat eind juni plaats vond in de Meent. En op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2014 geeft K-Creation opnieuw een spetterende show in CC De Meent, waar alle 350 dansers het beste van zichzelf zullen geven!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief