SINT-GENESIUS-RODE - RINFO maakt het goede (nieuws) weer in de Zennevallei, het Pajottenland en Geraardsbergen

C21

SINT-GENESIUS-RODE - RINFO maakt het goede (nieuws) weer in de Zennevallei, het Pajottenland en Geraardsbergen

Editiepajot_rinfo_nieuwe_grote_foto
 

Het is al een hele tijd het geval en dit zal nog een tijdje zo blijven. De Regionale informatiekrant Rinfo is niet meer weg te denken in de Zennevallei, Pajottenland en Geraardsbergen. Rinfo, het geesteskind van familie Depessemier uit Sint-Genesius-Rode, is voorzichtig gestart. Er werd gezocht naar een goede formule en evenwicht tussen publiciteit/reclame en redactioneel. En blijkbaar viel en valt dit vandaag nog erg in de smaak, zodat Rinfo al op 78.000 exemplaren verschijnt.

Weet dat met deze oplage Rinfo de grootste spreiding heeft van alle kranten in de Zennevallei, Pajottenland en Geraardsbergen. Bovendien slaagt Rinfo er in, uitsluitend gerealiseerd door medewerkers uit eigen regio, jaar na jaar nog te groeien. Dit ondanks de economische recessie en het immense aanbod aan reclamemogelijkheden. Op naar de volgende 75 jaar.
Met de komst van de internetkrant Editiepajot, dagelijks ± 25.000 bezoekers, werd al vlug een zekere samenwerking in het leven geroepen, zodat nog meer het nieuws in de regio op de voet kan worden gevolgd. Dit zorgt uiteraard ook voor meer lezers en hier uit voortvloeiend dat de publicitaire boodschappen meer in het oog vallen. En dat is toch aardig meegenomen voor de firma’s, handelszaken en andere KMO’s?
Trouwens Rinfo kreeg tal van goede reacties, zowel uit binnen- als buitenland. Rinfo wordt inderdaad bekeken en gelezen overal ter wereld.
Voor meer informatie: Rinfo: www.rinfo.be , inlassingsvoorwaarden: Karel Severs tel & fax 02/380.04.78, GSM 0477/306348 en mail: karelsevers@hotmail.com  en Sam Herremans 0479/877755 en sam.herremans@telenet.be  en Editiepajot: www.editiepajot.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2013
Hugo Devillé
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief