Tiende badmintonduel in sporthal Wauterbos in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Tiende badmintonduel in sporthal Wauterbos in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Op maandag 11 november nemen de badmintonspelers van sporthal Wauterbos het tegen elkaar op  in een recreatief tornooi. Tien jaar geleden sloegen badmintonclubs de Pluimgewichten en de Randrakkers, met steun van Sportoverleg Rode, voor het eerst de handen in elkaar.

Wie er de vorige edities bij was, weet dat het er heel spannend kan aan toe gaan. We nodigen spelers, supporters en publiek uit om mee tien kaarsjes uit te blazen. Voor deze verjaardagseditie verloten we enkele aantrekkelijke prijzen onder spelers, supporters en publiek.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 4 november voor 1 discipline (mannen enkel, mannen dubbel, vrouwen dubbel of gemengd dubbel). Competitiespelers worden niet toegelaten. Deelnemen aan het badmintonduel kost 7 euro, studenten betalen 5 euro. Hierin is verzekering en een T-shirt (voor de eerste 50 enthousiastelingen die zich inschrijven) begrepen. Wanneer er velden vrij zijn, kunnen deelnemers die dag nog vrijblijvend een pluimpje slaan.

De eerste sets worden vanaf 11 uur gespeeld, opwarmen kan vanaf 10.30 uur. Je kan het speelschema raadplegen op de website www.badmintonduel.be vanaf 8 november. Hier zie je om hoelaat en tegen wie jij aan de slag moet.

Meer info en inschrijven http://www.badmintonduel.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief