N-VA SINT-GENESIUS-RODE geeft chocolade Sinterklaas aan de handelaars

C21

N-VA SINT-GENESIUS-RODE geeft chocolade Sinterklaas aan de handelaars

Editiepajot_rode
Ingezonden foto, v.l.n.r: Veerle Coenaerts, Thomas Hemeleers, Jonatan Voets, Bruno Stoffels, Marijke Cortvriendt en Ludo De Becker
 

Zaterdag 30 november heeft de N-VA afdeling van Sint-Gensius-Rode de handelaars in het centrum en langs de Zoniënwoudlaan blij gemaakt met een chocolade Sinterklaas. N-VA wil de handelaars hiermee laten weten dat het bestuur en haar mandatarissen in de gemeenteraad en de werkgroep mobiliteit blijvend aandacht hebben voor de grote mobiliteitsproblemen van de gemeente.

Jonatan Voets, voorzitter: “Met een chocoladen Sinterklaas en een kleine flyer laten we de mensen en handelaars weten dat de N-VA mandatarissen (verkozen op de lijst RESPECT) de problematiek rond mobiliteit zeer ernstig nemen. Drie van de vier gemeenteraadsleden nemen ook deel aan de werkgroep rond mobiliteit. Al moet gezegd dat het dynamisme van de bevoegde Schepen volledig past in het 'stilstaan' op de Zoniënwoudlaan. N-VA Sint-Genesius-Rode zal blijvend constructief meewerken bij het zoeken naar oplossingen voor de groter wordende problematiek op en rond de Zoniënwoudlaan en rond het dorpscentrum. Een vindingrijke voorbijganger liet met een knipoog optekenen, dat het gemeentebestuur gerust eens mag nadenken over de bouw van een “Korte Wapperbrug” voor het doorgaand verkeer.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief