Op zoektocht door SINT-GENESIUS-RODE

C21

Op zoektocht door SINT-GENESIUS-RODE

Streekvereniging_z_en_z
EP

Streekvereniging Zenne en Zoniën verkent Sint Genesius Rode tijdens haar tweede zomerse fotozoektocht tussen Zenne en Zoniën. Het actieterrein wordt dit jaar verplaatst naar Sint-Genesius- Rode, een fijne gemeente met enkele groene natuurplekjes die het verdienen ontdekt te worden.

Met deze wandelfotozoektocht krijgt iedereen gedurende drie, hopelijk zomerse maanden, de kans die plekjes beter te leren kennen. Men kan opnieuw met kennis- en fotovragen in de hand, al wandelend door de dorpskom en stappend en genietend langs de prachtige Hof-ten-Hout wandeling, meer te weten komen over Sint-Genesius-Rode.
Wandelaars parkeren bij voorkeur NIET op het Kerkplein van Sint Genesius Rode (Blauwe Zone, Parkeerschijf) maar in de nabije omgeving.
De Hof Ten Hout wandeling is 8,6 km lang en is overwegend vlak, met hier en daar een stuk vals plat, zoals ze hier bij ons zeggen. Alles kan gedaan worden tussen 14 juni en 14 september.
Startpakketten zijn verkrijgbaar bij dagbladhandel YPSI – Fonteinstraat 27 in Sint Genesius Rode. (indien gesloten of voor groepen van meer dan 10 personen contacteert u best de organisatie op de 0476/49 93 30 bij Mieke of op de 02/356 24 78 bij Willy).
Deelnemen kost 2 € en U kunt er leuke prijzen mee winnen. De winnaars worden bekend gemaakt en in de bloemen gezet op het jaarlijks ledenfeest, die dit jaar zal plaatsvinden op zondagnamiddag 14 september in de Graanzolder van de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode. Parkeren kan men in de Toekomstlaan en men volgt de wegwijzer van de Boesdaalhoeve.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief