Pasar Kampeerclub SINT-GENESIUS-RODE gaat op weekend in Wodecq

C21

Pasar Kampeerclub SINT-GENESIUS-RODE gaat op weekend in Wodecq

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Pasar Kampeerclub Rode gaat op kampeerweekend in ‘Camping Ferme Dôrloû’ in Vieux Moulin 44 te 7890 Wodecq. Het bestuur van de kampeerclub en de uitbaters van boerderij Dôrloû nodigen iedereen uit om de boerderij en de streek te ontdekken van vrijdag 26 tot zondag 28 september.

In het hart van het "Pays des Colinnes", naast de Vlaamse Ardennen, kom je terecht in een rustige en landelijke omgeving die ideaal is voor wandelingen en fietstochten.
Bakkerij, slagerij en winkel met biologische producten zijn ter plaatse. De Ferme Dôrloû, werkt volgens de regels van de biologische landbouw sinds 1990. De exploitanten, Freddy en Chantal, hebben gekozen om de vruchten van hun arbeid rechtstreeks aan de consumenten aan te bieden. Deze keuze heeft geleid tot het omvormen van de oorspronkelijke boerderijgebouwen tot een aantrekkelijk geheel, gericht op de wereld. De binnenplaats is als een dorpsplein omgeven door een bakkerij, een beenhouwerij, een kruidenierswinkel, een ontvangstzaal, een gîte en het woongedeelte van de boerderij. Een camping en het onthaal van groepen vervolledigen de activiteiten op het landbouwbedrijf.

Op het programma staat onder andere een rondgang op de Bioboerderij met uitleg door de boer zelf, een bezoek aan Brasserie d’Ellezelles – Site Quintine, zaterdagavond een broodjesbuffet en zondag een middagmaal in het restaurant van de biologische boerderij.

Iedereen welkom, info en inschrijven vóór 29 augustus bij:

Vermeulen/Vanvolsem, Raymond en Renilde, G. Gezellestraat 116 in Huizingen, 02 356 92 87

Decuyper/Lemer, Rudy en Martine, Vaucampslaan 4 in Huizingen, 0486 45 12 26

Email: pasar.rode@telenet.be

Website: http://www.pasar.be/KampeerclubRode

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief