SINT-GENESIUS-RODE - K-creation dance vat het nieuwe dansseizoen aan met 35 afdelingen

C21

SINT-GENESIUS-RODE - K-creation dance vat het nieuwe dansseizoen aan met 35 afdelingen

Editiepajot-k-creation-logo-
EP

Met audities in augustus (10 & 24/08)  en de  première van de videowatch van de ATTIKA show op vrijdag 05 september vat  het nieuwe dansseizoen 2014-2015  aan voor K-creation.

Op zaterdag 06 september starten de eerste danslessen van het nieuwe drukke dansseizoen.

Door de grote toeloop besliste het bestuur om al hun jeugdafdelingen te splitsen zodat bomvolle danszalen, zoals verleden jaar, niet langer een issue zijn.

Na heel wat puzzelwerk en briefing met de dansdocenten, kwam men tot een zeer gevarieerd uurrooster: buiten de splitsing van alle jeugdafdelingen Hip Hop en Jazz, komt er dit jaar ook een splitsing voor de volwassen FUNK (20 plussers en 35 plussers) en kan men zich voortaan ook iedere maandagavond  lenig houden bij de FIT & FUN lessen

Zoals de voorgaande jaren gaan de danslessen te Sint-Genesius-Rode door in de Boesdaalhoeve -  Toekomstlaan 32 B en de Sporthal – Doornlarenhoofdstraat 3.

Wegens verbouwingswerken in de bewuste Sporthal zullen de lessen tijdens het eerste trimester echter doorgaan in de turnzaal van de nabijgelegen School Wauterbos!

Ben je nog niet ingeschreven en wens je alsnog deel uit te maken van deze nog steeds bloeiende dansschool: surf dan meteen naar www.k-creation.be en schrijf je online in via het Inschrijvingsformulier weergegeven op de hoofdpagina .

Hier kan je natuurlijk ook terecht (bekijk eveneens de FB pagina van de dansschool !) voor alle mogelijke informatie, te volgen dansstijlen, uurrooster en georganiseerde evenementen van deze bruisende dansschool!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief