Gratis boekenkaftdag in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Gratis boekenkaftdag in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Koop geen kaftpapier en zak op 3 september tussen 13 en 17u met je schriften en boeken af naar de Boesdaalhoeve, Toekomstlaan 32 B in Rode. Je zult er kunnen kaften, maar ook een leuke namiddag beleven met allerlei workshops en animatie.

De dames van Femma helpen je graag om je eigen cupcake te maken. Bij de medewerkers van de bib kan je langsgaan om een bladwijzer in elkaar te knutselen. Academie Orfeus organiseert een les voor iedereen die eens wil proeven van de muziekschool. Wie zich even wil laten gaan is welkom op de muziekmobiel: een kar vol instrumenten waar je vrij op mag tokkelen.

Ieder kind kan vijf vellen kaftpapier kiezen, goed voor ongeveer twaalf schoolboeken of schriften. Wie liever een unieke kaft heeft kan langsgaan bij één van de illustratoren van het Kinderuur of bij tekenaar Jurgen Walschot. Zij tekenen met plezier je lievelingsdier of favoriete superheld op je boek!

Bij het onthaal kom je meer te weten over vrijetijdsactiviteiten voor kinderen. Je kan tickets kopen voor (familie)voorstellingen en inschrijven voor workshops en stages. Leerlingen van academies en humaniora uit Vlaams-Brabant ontwierpen kaftpapier, ook de eerstejaars van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut. Een ontwerp uit Rode werd uitgekozen en naar de drukker gestuurd.

In samenwerking met Gezinsbond Rode, K-Creation, Het Kinderuur, Femma Rode, Bibliotheek Rode en Academie Orfeus.

meer info: www.deboesdaalhoeve.be of  www.ezelsoor.info

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief