Gordelfestival met Pasar in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Gordelfestival met Pasar in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto van het Gordelfestival verleden jaar
 

Op zondag 7 september van 8 tot 18 uur kan je in GC de Boesdaalhoeve, Toekomstlaan 32 B in Rode terecht voor héél wat activiteiten: een gezinswandeling (6 km), een Gps-wandeling-geocaching (6km), heb je zelf geen gps-toestel dan kan je er van Pasar één gebruiken en  'Proef de streek'-fietstochten (23 en 42 km).

De wandelingen en fietstochten kan je in de Boesdaalhoeve aanvangen tussen 8 en 14  uur en eindigen tot 18 uur.

Tussen 10 en 17 uur zijn er optredens van ‘De Stroetedweilers’ en staat is er onder andere een Pasar promotiestand, een terras met Pasar drank- en eetstand en een springkasteel.

Je kan je fiets gratis laten 'pimpen' op het standje van de 'Fietsersbond Sint-Genesius-Rode'.

Deelnemen: op voorhand inschrijven zie http://www.gordelfestival.be/tickets is niet noodzakelijk, maar wel aangewezen, om wachtrijen op de dag zelf te vermijden. Je kan ook voor de wandelingen en de fietstochten inschrijven in GC de Boesdaalhoeve op de dag zelf. De deelnameprijs bedraagt 4 euro in VVK en 5 euro op de dag zelf aan de kassa. Een gezinsticket kost 10 euro (geldig voor ouders + kinderen, waarvan maximum 2 volwassenen boven 18 jaar)

Meer info: Pasar Sint-Genesius-Rode: 0486 45 12 26, mailto:pasar.rode@telenet.be, http://www.pasar./SintGenesiusRode en http://www.gordelfestival.be/nl/page/913/aanbod-sint-genesius-rode

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief