SINT-GENESIUS-RODE - Streekvereniging Zenne en Zoniën op zoek naar wandelaars

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Streekvereniging Zenne en Zoniën op zoek naar wandelaars

Editiepajot_rode
Ingezonden foto

De organisatoren van de zomerzoektocht van Streekvereniging Zenne en Zoniën in Sint-Genesius-Rode zitten enigszins met de handen in het haar. Na een veelbelovende start van hun zoektocht langs de bewegwijzerde Hof-ten-Houtwandeling bij het begin van de zomer, zorgde het rotte augustusweer voor een serieuze terugval. Maar nu de nazomer nadert en het weer de wandelaars gunstig gezind wordt, doen zij een nieuwe oproep tot deelneming.

Waar gaat het precies over? Aan de kerk van St- Genesius-Rode begint de Hof-ten-Houtwandeling, geheel bewegwijzerd met witte zeshoekige bordjes en op dat parcours moet u een tiental foto’s in de juiste volgorde plaatsen en een vijftal vragen beantwoorden. Startpakketten voor de zoektocht zijn te verkrijgen bij Boekhandel Ypsi Fonteinstraat 27 in Rode, dat is tegenover de Post en de Aldi. UIteraard tijdens de openingsuren van deze dagbladhandel.

“Op zondag 14 september volgt dan de prijsuitdeling op de jaarlijkse ledendag. In de Boesdaalhoeve is iedereen van harte  welkom, vanaf 18 uur start de officiële prijsuitdeling van de beste 15 deelnemers, maar de deuren gaan open omstreeks 17 uur”, aldus de organisatoren.

Enige vereiste: Kom je naar onze prijsuitreiking? Geef dan een seintje op 02/356.24.78 of via mailto:willy.defranc@telenet.be Vermeld ook met hoeveel personen je komt. De deelnemingsformulieren kunnen bezorgd worden op de Boesdaalhoeve de dag zelf ten laatste om 16.30 uur of rechtstreeks bij Willy Defranc, Terlaak  13 in Lot. Verdere informatie via 0476/499330.

De Hof-ten-Houtwandeling (ongeveer 8,5 km) toont het landelijke Rode op de grens met Waterloo en is een uitstekend alternatief voor wie de drukte van andere wandelelementen  voor één keer wil ontlopen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief