GLTT Sint-Genesius-Rode maakt een vuist tegen kanker

C21

GLTT Sint-Genesius-Rode maakt een vuist tegen kanker

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Tijdens het weekend van 19 tot 21 september organiseert de 'Kom op tegen Kanker'-ploeg voor de twintigste keer een plantjesweekend. Met de verkoop van azalea’s verzamelen vrijwilligers geld in om mee strijd tegen kanker te voeren. Voor de eerste keer zullen deze plantjes ook in Sint-Genesius-Rode aangeboden worden. De directie en leerkrachten van GLTT-CVO hebben zich als vrijwilliger gemeld en willen hiermee hun maatschappelijke betrokkenheid en steun betonen aan allen die door kanker getroffen worden.

Hoe gaan zij dit concreet aanpakken? De verkoop start al op maandagvoormiddag 15 september en loopt tot zaterdagmiddag 20 september. Er zullen telkens voor de lessen en tijdens de lespauzes plantjes aangeboden worden aan de cursisten d.w.z. ’s morgens tussen 8.15u en 8.45u, ’s middags tussen 12.00u en 13.00u en ’s avonds tussen 16.15u en 18.45u. Bij goed weer zal de verkoop in de binnentuin van het centrum doorgaan, bij regenweer in de gangen op het gelijkvloers.

Ken jij ook iemand die strijdt tegen deze ziekte? Toon uw betrokkenheid, kom naar de GLTT, Schoolstraat 2 in Rode, koop een azalea en maak samen met de GLTT-ers een vuist tegen kanker!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief