Zesde quizavond van BAOBAB in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Zesde quizavond van BAOBAB in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto

VZW BAOBAB organiseert op 18 oktober haar zesde Baobab-quiz in het cultureel centrum Wauterbos in samenwerking  met het Gemeentebestuur van Sint- Genesius-Rode. Zoals de vorige jaren worden ploegen van 4 deelnemers verwacht om 20 uur in de grote zaal van het C.C. Wauterbos. De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar het onderhouden van de bestaande gebouwen maar vooral naar medische hulp en onderwijs.

Inschrijvingskosten 20 euro per ploeg met vermelding  van de ploegnaam en of je ter plaatse of per overschrijving op nr.123-6800114-62 van vzw Baobab betaalt. De uitterste inschrijvingsdatum is 15 oktober. Inschrijven: mailto:roland.swalens@skynet .be of op tel. 02/3583308

Roland Swalens: ”Hopelijk kunnen we  Rodenaren en inwoners van omliggende gemeenten warm maken voor een  spannende quizavond, dat de beste mogen winnen en met de wisselbeker naar huis gaan. Wij zorgen ook zoals vorige edities voor de verbruikers beker. Men kan VZW BAOBAB ook steunen door een bijdragen te storten op boven vermelde bankrekening met vermelding quizavond 2014.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief