SINT-GENESIUS-RODE Senioren genoten van en op hun eigen sportdag

C21

SINT-GENESIUS-RODE Senioren genoten van en op hun eigen sportdag

Editiepajot_bart_devill___seniorensportdag
foto Bart Devillé
 

De provincie Vlaams Brabant, dienst Sport en twee studenten Lichamelijke opvoeding en Bewegingsrecreatie van de hogeschool Odisee, campus Parnas, sloegen dit jaar opnieuw de handen in mekaar om een sportdag te organiseren voor een 150-tal senioren uit de Sportregio Zuidwest Rand.

Deze sportdag vond plaats in en rond de sporthal en het zwembad Wauterbos in de Doorlarenhoofdstraat in Sint-Genesius-Rode. De senioren konden er kiezen uit een ruim aanbod van sporten e.a. die aangepast zijn aan hun niveau. Voor de begeleiding hiervan zorgden de derdejaarsstudenten van de lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecratie van Odisee, campus Parnas in Dilbeek.
 
Ze stonden zelf in voor de inhoud en voorbereiding van deze activiteiten om er samen met de senioren een leuke dag van te maken. Het aanbod bestond uit: wandelen, petanque, dans, aerobics, volksdans, zumba-gold, spinning, tai-chi, badminton, katapultschieten, curve bowls, tafeltennis, curling op matten, karabijnschieten, zelfverdediging, zwemmen en aquafitness.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief