SINT-GENESIUS-RODE - Huiskamerconcert van Instant Jack

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Huiskamerconcert van Instant Jack

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Op donderdag 30 april organiseert GC de Boesdaalhoeve een huiskamerconcert van de Rodense band Instant Jack, in het kader van ‘Lokale Helden’. Met dit project biedt Poppunt plaatselijk muzikaal talent speelkansen over heel Vlaanderen.

Dat de jongens van Instant Jack een Rodense huiskamer onder handen nemen, mag je gerust een unicum noemen. Dit viertal rockt er doorgaans immers stevig op los in de stijl van Nirvana en The Blackbox Revelation. Voor dit huiskamerconcert trekken ze echter hun stekkers uit en brengen een rustige, akoestische set met een mix van eigen werk en covers.

Het huiskamerconcert vindt plaats op donderdag 30 april in een huiskamer in Sint-Genesius-Rode. Ontvangst vanaf 20.30u, de eerste snaren worden aangeslaan om 21u. Het exacte adres verneemt u wanneer u uw ticket bestelt. Tickets kosten €2 in voorverkoop, €4 aan de kassa. Info en tickets: http://www.deboesdaalhoeve.be/nl/event/14653/once-you-go-jack-you-never-go-back Snel reserveren is de boodschap, want in deze intieme setting zijn de plaatsen uiteraard beperkt (max. 40 personen).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief