SINT-GENESIUS-RODE - Taverne ’t Binnenhof gaat officieel open

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Taverne ’t Binnenhof gaat officieel open

Editiepajot_rode_binnenhof_foto_olaf
Foto Olaf
 

Einde vorig jaar hielden Lizette en Henri met dochter Ilona van café en taverne ’t Binnenhof het na 31 jaar voor bekeken en weken uit naar de Belgische kust om het wat kalmer aan te doen. Sint-Genesius-Rode hield het hiermee nog amper één café op over. Vraag was dan ook, hoe lang dit ging duren…..

Na een paar maanden vonden de brouwer en Rodenaar Roger Engels elkaar. ’t Binnenhof werd opgefrist en kreeg een nieuw kleurtje. De officiële opening met optreden van De Kozzes en Discobar is voorzien voor zaterdag 23 mei.
Roger Engels: “In feite waren we aanvankelijk van zin om een zaak over te nemen in Ruisbroek, maar toen we hoorden van ’t Binnenhof, was een beslissing vlug genomen. Als Rodenaar wist ik maar al te goed welke hier de mogelijkheden zijn. “
De eerste jaren wordt ’t Binnenhof uitgebaat door Roger Engels, zoon David en Laure Budler: “Na een paar jaar laat ik het dan over aan de jeugd. Trouwens, David heeft al ervaring in de horecasector en volgde er ook de opleiding voor. ’t Binnenhof moet terug worden zoals weleer. Met een ruim terras ,zaaltje voor feestjes(50 personen)-gratis te gebruiken- ruimte voor rokers, kleine restauratie, meer dan 40 biersoorten met heel wat aandacht voor de streekbieren en uiteraard hard werken, kan het niet anders dan een succesverhaal worden! “
’t Binnenhof Dorpsstraat 33 1640 Sint-Genesius-Rode , tel 02/356.69.89 is elke dag vanaf 10u geopend, sluitingsdag is maandag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2015
Hugo Devillé
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief