SINT-GENESIUS-RODE SAR stelt al voor de 25ste keer tentoon

C21

SINT-GENESIUS-RODE SAR stelt al voor de 25ste keer tentoon

Editiepajot_bart_devill___sar
foto Bart Devillé
 

 SAR(Senior Artist Rode) werd destijds opgericht op initiatief van vrijwilligers met de medewerking en ondersteuning van de gemeente Sint-Genesius-Rode. Hun tentoonstelling wordt niet zomaar een doorsnee tentoonstelling, maar wel een jubileumeditie.

Deze 25ste kunsttentoonstelling vindt plaats in cc Wauterbos op 15, 16 en 17 april: vrijdagavond vernissage om 19u30, zaterdag en zondag te bezoeken van 10u tot 12u en van 14u tot 19u. Dertig kunstenaars stellen niet minder dan 90 werken tentoon op de bovenverdieping en 86 in de benedenverdieping + een gast kunstenares (Rita Wets met collages)

Doelgroep van SAR is hoofdzakelijk, maar niet uitsluitend, de Nederlandstalige senioren uit de gemeente en omliggende, teneinde de drempel te verlagen voor het beoefenen van hun hobby, tekenen en/of schilderen. Momenteel telt SAR zowat 30 leden.

Wekelijkse komt de groep samen in Cultureel Centrum Wauterbos te Sint-Genesius-Rode om te tekenen en/of schilderen, met de artistieke begeleiding van Luc Vandermeeren. Thema's : van klassiek over modern, zowel figuratief, abstract, semi-abstract ... volgens de voorkeur van de leden, uitgevoerd in houtskool, pastel, aquarel, acryl, olieverf of  gemengde technieken.

De organisatie fungeert sinds een aantal jaren met een operationele kern van 5 leden, met Amedee Vaernewyck als coördinator en 4 bestuursleden.  Dit allemaal om enerzijds de werkdruk te verdelen en anderzijds de zekerheid om de  continuïteit van de vereniging te verhogen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief