SINT-GENESIUS-RODE Superfan Yaro Paesmans uit Sint-Genesius-Rode ontmoette Alberto Contador

SINT-GENESIUS-RODE Superfan Yaro Paesmans uit Sint-Genesius-Rode ontmoette Alberto Contador

Editiepajot_bart_devill___jaro_met_contador
ingezonden foto
 

 Ter gelegenheid van de “Contador Day” bij Wolvenberg in Kontich kwam Yaro Paesmans, bijna 9 jaar oud,  uit Sint-Genesius-Rode, al voor de 3de keer in contact met zijn superidool en klasse renner Alberto Contador. En hoe?!....

Niettegenstaande alles op voorhand “geregeld en afgesproken” was, kon Yaro in een goed uur tijd maar liefst 3 keer een persoonlijk contact hebben  met voor hem de absolute “numero uno”.  Alberto Contador ontpopte zich hier als een supersympathieke ronde kampioen.

Zo mocht Yaro als Belgische superfan op het podium om een fanfoto te overhandigen en Alberto Contador zette zijn handtekening op het Tinkoff-truitje van Yaro. Ook pers en T.V. waren aanwezig en Yaro kwam zelfs in beeld tijdens het journaal van 19u.

Nadat Alberto Contador zijn verplichtingen tegenover de pers vervuld had, kwam hij nogmaals naar Yaro en vroeg hem ook om een handtekening en voegde er zelfs aan toe dat hij ook in Yaro een toekomstig ronde tour winnaar zag! Tot grote vreugde van alle aanwezigen volgde nog een stevige en spontane high five tussen Alberto Contador en Yaro, want “beste vrienden”. Uiteraard werd dit een onvergetelijke dag voor Yaro.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief