Tropical Summer Event in SINT-GENESIUS-RODE

Tropical Summer Event in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden flyer

Verschillende handelaars organiseren op 24 juni een ‘Tropical Summer Event’  bij Party to Style, Fonteinstraat 24 in Sint-Genesius-Rode. Je kan er terecht voor kledij, juwelen, handtassen, brillen, handdoeken, schoonheidsproducten en zoveel meer. En dat alles met een lekker drankje en hapje.

De volgende handelaars heten u van harte welkom:

Vanaf 19.00 uur zorgt De geflipte wortel voor lekkere gerechtjes. Ground Control Gin installeert een heuse Gin bar. Ground Control is dan ook niet zomaar de zoveelste gin, Ground Control is zo goed als uniek in de wereld, dat is wat jullie wel echt kunnen smaken, letterlijk en figuurlijk! En The Cacao Tree mag natuurlijk ook niet ontbreken met hun overheerlijk ijs.
Opticien Vandiest laat je wegdromen door prachtige zonnebrillen.
Met de elegante lingerie en oogverblindende badmode van lingerie Lamy waan je je onmiddellijk op een heerlijk strand.
Een handtas, sjaal, juweel, hoedje, jurk,... een complete trendy outfit in jouw persoonlijk kleurenpalet vind je bij Party To Style.
Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar zorgt welzijnscoach Veerle Hollevoet voor.
La maison d' Amélie pimpt je badkamer op met de mooiste handdoeken, tapijten,... Ze laten jou voortaan slapen in de zachtste lakens met een prachtig nachtkleed of pyjama. Ze zorgen voor het geknipte tafelkleed met toebehoren.
Schoonheidsinstituut New Bellezza met de allernieuwste make-up producten van Babor. Dames, de make-up stoel staat al klaar.
Professioneel geschminkt worden en dan gefotografeerd worden door de professionele fotograaf Lucien Krauss... dit evenement mis je toch niet?

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief