De vrouwelijke zelfstandigen uit de dorpskern van SINT-GENESIUS-RODE lopen samen op de rode loper

De vrouwelijke zelfstandigen uit de dorpskern van SINT-GENESIUS-RODE lopen samen op de rode loper

Editiepajot_rode
Ingezonden affiche

Op zaterdag 24 september organiseert Party To Style, tijdens de jaarmarkt in Sint-Genesius-Rode, drie modedefilés voor de winkel in de Fonteinstraat 23 in Rode. Er zijn twee gewone defilés en een speciaal defilé met de vrouwelijke zelfstandigen uit de dorpskern van Rode.

Om 13u30 en 16u kun je tijdens het modedefilé van Party To Style de nieuwste collecties ontdekken: Kledij van K-Design, King Louis, LPB, Frequent , Comme ça,... Handtassen van WouWou, Abbacino, Gianni Chiarini,Emilie&Noah,... Sjaals van POM Amsterdam, Birds on the run,... Juwelen van Opus 4, Joi d'art, Dansk, Grace, Oil,... en dan zijn er ook nog hoeden, panty’s en riemen.

Om 19.00 uur is er een speciaal defilé met de vrouwelijke zelfstandigen uit het dorp: met Daisy Vandiest (Opticien Vandiest), Linde Stegen (Multipharma),Mariana Tournov (Apotheek De Weer), Anne Vervaene (A.L. Florist Vervaene), Valérie De Koninck (Pressing Plus), Myriam Day (Coiffure Myriam), Ann (AB Copie), Barbara Croonenberghs (Crelan), Ann (de keurslager), Kristel Van Steen (ING), Sandy Michiels (KBC), Annelies Nagels(BNP Parisbas) en Party To Style.

Ook op zondag 25 september zal de winkel open zijn van 14u tot 19u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief