SINT-GENESIUS-RODE - ‘ Jo Lemaire ‘ in concert in GC de Boesdaalhoeve

C21 Css

SINT-GENESIUS-RODE - ‘ Jo Lemaire ‘ in concert in GC de Boesdaalhoeve

Lemaire_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Lemaire_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Lemaire_3
Foto's Emile Devogeleer
 

  Veel liefhebbers van het Franse chanson waren afgezakt naar GC de Boesdaalhoeve om er te genieten van de tijdloze klasse van Jo Lemaire.

 ‘Jo’ brak in 1981 door met haar Europese en Nationale hit “ Je suis venue te dire que je m’en vais”, en sindsdien is ze zowat  de perfecte ambassadrice van het Franse chanson. jo Lemaire die met Flouze de belichaming van de Belgische new wave werd, is uitgegroeid tot een chansonnière met een kostbare troef.

 Jo Lemaire bracht in de Boesdaalhoeve, een muzikale rondreis en herontdekking van het Franstalige lied, naast nummers van grote Franse chansonniers zoals Gilbert Bécaud, Serge Gainsbourg e.a, bracht ze een greep uit haar eigen ‘ gouden’ repertoire zoals

‘ C’est mon bateau’, Parfum de reve, Stand Up, La Nuit te resemble, La complainte de Saint Cathérine, Nathalie van Gilbert Bécaud, Je suis venue te dire que je m’en vais........

 90 minuten wist Jo Lemaire en haar drie muzikanten de zaal te bekoren met frisse en swingende pareltjes van songs en chansons.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief