Babycafé in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Babycafé in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Sinds begin oktober kunnen mama’s, papa’s, oma’s, opa’s wekelijks met baby’s en peuters terecht in het Babycafé. Ze ontmoeten er andere mama’s en papa’s waarmee ze informatie uitwisselen en ervaringen delen terwijl de kinderen spelen. Het Babycafé is een kindvriendelijke ruimte met een speelmat, speelgoed… en organiseert nu haar eerste activiteit.

Er is wekelijks een gastvrouw aanwezig die voor een drankje, een koekje en fruit zorgt. Wie nog niet zo goed Nederlands spreekt, kan in het Babycafé Nederlands oefenen. Iedereen is welkom, elke vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur in LDC De Boomgaard, Vergeet-Mij-Nietjeslaan 8 in Rode.

Op vrijdag 18 november organiseert het Babycafé haar eerste activiteit: voorlezen voor baby’s en peuters. Voorlezen is goed, het stimuleert de ontwikkeling en de taal van jonge kinderen. Een expert van vzw de Horizon vertelt met een Kamishibai (Japans verteltheater) een verhaal. De activiteit is gratis.

De daaropvolgende activiteit vindt plaats op vrijdag 16 december. Dan is er babymassage en peuteryoga in samenwerking met Wonder-Wel vzw.

Het Babycafé is een organisatie van vzw ‘de Rand’, GC de Boesdaalhoeve, OCMW Rode en vzw Pavok in samenwerking met Kind en Gezin en kinderdagverblijf ’t Kapoentje.

Info NL – FR – DE – EN : http://www.deboesdaalhoeve.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief