SINT-GENESIUS-RODE zingt

SINT-GENESIUS-RODE zingt

Editiepajot_rode
Ingezonden affiche
 

De 11 juliviering is in Sint-Genesius-Rode traditioneel een dag waarop men de Vlaamse aanwezigheid in deze gemeente met bijzonder taalstatuut op een positieve en gezellige manier kenbaar wenst te maken.

De Culturele Raad Rode vzw bundelt alle Nederlandstalige verenigingen die een groot cultureel aspect in hun werking hebben. Van daaruit werd een ‘Werkgroep 11 juli’ opgericht die zich al enkele jaren ontfermt over het organisatorische aspect van de viering.     

Het feest zal op zaterdag 8 juli om 20u in GC de Boesdaalhoeve in de Grote Schuur plaatsvinden. Er wordt traditiegetrouw en tegelijk bewust gekozen voor deze locatie omdat dit hét huis van de Nederlandstalige verenigingen van Sint-Genesius-Rode is. Tegelijkertijd staat GC de Boesdaalhoeve natuurlijk open voor alle Rodenaren die het Nederlands onder de knie hebben of het willen oefenen. Gastvrijheid is hier een sleutelwoord, ook tijdens een 11-juliviering.  

Rode Zingt is ook het eerste project in kader van 20 jaar GC de Boesdaalhoeve. Ook dit jaar kan iedereen proeven van enthousiaste zangers op het podium, een zangboekje met Nederlandstalige hits van vroeger en nu, de getalenteerde Ronny Marino aan de piano en vooral … heel veel ambiance.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 01 okt 2020

archief